«

»

Apr 03

Міс екстравагантність

30 березня 2017 року в Каразінському університеті відбувся традиційний шоу-конкурс «Красуня університету—2017», під час якого найчарівніші представниці 20 факультетів змагалися за титул найкрасивішої дівчини університету. Конкурс проходив з ініціативи Культурного центру Каразінського університету, за підтримки Профспілки студентів, аспірантів і докторантів та Студентської ради.

Три конкурсних виходи дозволили конкурсанткам продемонструвати вроду, харизматичність, грацію, відчуття стилю, а під час останнього дефіле — здивувати власноруч зробленим головним убором. Розум, ерудованість та власний погляд на світ дівчата продемонстрували у рамках інтелектуального випробування. Під час творчого конкурсу учасниці вразили членів журі та гостей заходу запальними й оригінальними хореографічними постановками, чуттєвим виконанням вокальних композицій, незабутніми образами, що відобразили їх внутрішній світ.
Яскраві, сповнені експресії та драйву виступи показали, що кожна конкурсантка, наче витвір мистецтва, є неповторною та унікальною, тож за рішенням поважного журі всі дівчата стали переможницями в окремих номінаціях.
Вітаємо представницю нашого факультету Юлію Заваду з перемогою в номінації «Міс екстравагантність».
Вітаємо красуню та бажаємо їй нових успіхів!
Zavada

Напишіть відгук