«

»

Oct 11

Візит до 126 школи

school126

9 жовтня представники факультету РБЕКС Шульга Сергій Миколайович (декан факультету), Берест Володимир Петрович (завідувач кафедри молекулярної та медичної біофізики) та Легенький Максим Миколайович (доцент кафедри теоретичної радіофізики) відвідали Харківську ЗОШ І-ІІІ ступенів №126. Була проведена зустріч зі школярами 10-11 класів. В ході зустрічі школярів було проінформовано про склад, діяльність, традиції факультету, умови вступу, а також про цікаві заходи для школярів, що організуються факультетом.

Пізніше в школі пройшов І (районний) етап ХІІ міського турніру юних винахідників і раціоналізаторів. У турнірі прийняли участь команди 8 шкіл Холодногірського району. Журі турніру було сформоване з викладачів, співробітників, аспірантів та студентів старших курсів факультету РБЕКС. Зокрема, до складу журі увійшли к.ф.-м.н., доцент Берест В.П.,к.ф.-м.н., доцент Блинова Н.К., к.ф.-м.н. Легенький М.М., науковий співробітник Биков С.М. Ведучими турніру також були представники нашого факультету аспірант Хричов В.С. та студентки 5-го курсу Пісклова П.В. і Каламбет М.С.

По результатам турніру:

  • І місце посіла команда Харківської спеціалізованьої школи I-III ступенів №108.
  • ІІ місце посіла команда Харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №126 .
  • ІІІ місце поділили команда Харківської гімназії №13 та команда Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 18.

Також деяких учнів було відмічено в особистому заліку:

  • Кращім технологом стала учениця школи №18 Бражник Таісія.
  • Кращім патентознавцем став учень школи №126 Бувалець Олександр.
  • Кращім винахідником став учень школи №108 Ордеха Данііл.

Вищезгадані школи та учні були нагороджені дипломами від управління освіти Холодногірського району Харківської міської ради.
Представники управління освіти та керівники команд відзначили значне зростання рівня турніру завдяки участі в журі турніру викладачів та співробітників факультету РБЕКС.

Окрім того голови журі повідомили про те, що всіх учасників турніру запрошено відвідати факультет РБЕКС та ознайомитися з його діяльністю. При цьому учасників турніру буде нагороджено похвальними грамотами від факультету, а деякі учні будуть нагороджені спеціальними грамотами та призами від журі турніру.

Напишіть відгук