«

»

Apr 04

Математика від РБЕКС

pidkursy

У 2022 році буде проведено Національний мультипредметний тест (НМТ) для вступу до здобуття вищої освіти. До тесту в тому числі будуть включені завдання з математики.
Факультет РБЕКС Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна запускає волонтерську програму “Математика від РБЕКС”. Ініціативу спрямовано на зменшення стресу дітей-старшокласників та їх підготовку до зазначеного тесту. Декілька разів на тиждень за допомогою мережі Інтернет будуть проводитись заняття в режимі реального часу із живим вчителем.
Наразі в скрутні часи найважче нашим дітям – вони спантеличені та налякані. Багато шкіл не працюють, обірвано зв’язки із однокласниками, друзями та вчителями. Щоб зменшити стрес і психологічну напругу та відволікти старшокласників від реалій сьогодення, запрошуємо їх доєднуватись до наших занять.
Слухачем онлайн занять може стати кожен бажаючий український старшокласник, за умови попередньої реєстрації у гугл-формі.
У випадку великої кількості зареєстрованих учасників перевага буде надаватися школярам із Харкова та Харківської області, а також інших найбільш постраждалих регіонів.
Щоб приєднатись до наших занять необхідно:

  1. Зареєструватися за посиланням заповнивши гугл-форму та встановити на своєму пристрої додаток Telegram (за потреби інструкцію зі встановлення наведено у зазначеній гугл-формі).
  2. Після реєстрації Вас буде доєднано до нашого телеграм-каналу, де буде надаватись розклад занять та інші інформаційні повідомлення.

Довідки у телеграм @mlegenkiy .

Напишіть відгук