«

»

Oct 26

IT Ukraine Education Summit 2022

EducationSummit

20 жовтня відбулась профільна для ІТ-освіти подія – IT Ukraine Education Summit 2022. Захід охопив понад 2000 зацікавлених осіб, та зібрав понад 500 учасників онлайн та 29 спікерів.
IT Ukraine Education Summit 2022 – це унікальний майданчик для цікавих освітніх дискусій із висококваліфікованими експертами ІТ-індустрії, представниками держави, бізнесу та навчальних закладів. Своїм досвідом, знаннями та прогнозами поділились спікери відомих ІТ-компаній, таких як SoftServe, Sigma Software, ЕРАМ, GlobalLogic, освітніх закладів KSE, DAN.IT Education, Mate Academy, STEM-школа INVENTOR, SET University, Український католицький університет, Харківський національний університет імені В.Н.Каразіна, Національний університет ім. Тараса Шевченка, Міністерство науки і освіти України, представників регіональних ІТ-кластерів та багато інших.
В панельній дискусії “Практичні інструменти щодо підвищення якості вищої освіти (досвід учасників проекту Teachers Internship)” спікером виступав завідувач кафедри молекулярної і медичної біофізики нашого факультету Володимир Берест, який поділився досвідом організації якісної підготовки майбутніх ІТ-фахівців на факультеті РБЕКС в рамках неканонічних комп’ютерних спеціальностей: 105 Прикладна фізика та наноматеріали (освітня програма “Радіофізика, біофізика та комп’ютерні системи”) та 153 Мікро- та наносистемна техніка (освітня програма “Біомедична електроніка та комп’ютерні системи”). Зокрема було наголошено на необхідності формування проектного мислення у здобувачів освіти, проблемно-орієнтованого модельного підходу до розв’язання професійних задач, позитивному досвіді залучення студентів ФРБЕКС до виконання R&D проєктів.

Напишіть відгук