«

»

Звернення Хричова Владислава

Khrychov
Я – студент 3-го курсу факультету радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем. Чому я вибрав саме цей напрямок? Прийняти таке рішення мені допоміг цілий ряд причин, а саме:

  1. Неординарність факультету і важливість випускників, як майбутніх фахівців своєї справи. Напевно, важко переоцінити кількість економістів, юристів, філологів або програмістів в нашій країні. Однак, всі вони використовують комп’ютери, телевізори, мобільні телефони, як у своїй професійній діяльності так і в дозвіллі. Радіофізики покликані забезпечувати людство такими технологічними благами. Адже робота всіх новітніх гаджетів і пристроїв пов’язана з генерацією, розповсюдженням, прийомом і обробкою електромагнітних хвиль. Саме такі процеси є основними об’єктами вивчення радіофізиків.
  2. Велика кількість бюджетних місць, як наслідок затребуваності фахівців даної галузі.
  3. Надзвичайно добрий і чуйний деканат факультету. Декан особисто вітає абітурієнтів, допомагає їм під час вступної компанії і відповідає на всі запитання на «днях відкритих дверей». До студентів і деканат, і викладачі ставляться з розумінням і належною увагою.

Наостанок, хочеться сказати, що поступивши на радіофак, ти поринеш в дружний колектив студентів і отримаєш дійсно необхідні в житті знання від кращих викладачів університету.

Хричов Владислав

Напишіть відгук