«

»

Nov 05

День відкритих дверей

4 листопада підчас дня відкритих дверей на факультеті РБЕКС відбулося нагородження учасників та переможців І (районний) етапу міського турніру юних винахідників і раціоналізаторів та турніру юних фізиків серед шкіл Холодногірського району. Турнір юних винахідників і раціоналізаторів відбувся 9 жовтня 2018 року в Харківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №126, а турнір юних фізиків – 17 жовтня 2018 року в Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна. Журі цих турнірів було сформоване з викладачів, співробітників, аспірантів та студентів старших курсів факультету РБЕКС. Зокрема, до складу журі увійшли д.ф.-м.н., доцент Рибін О.М., к.ф.-м.н., доцент Дегтярьов А.В., к.ф.-м.н., доцент Берест В.П.,к.ф.-м.н., доцент Багацька О.В., к.ф.-м.н., доцент Блинова Н.К., к.ф.-м.н., доцент Каліберда М.Є., к.ф.-м.н. Легенький М.М., молодший науковий співробітник Штода Д.О. Ведучими турнірів також були представники нашого факультету аспірант Хричов В.С. та студентки 5-го курсу Пісклова П.В. і Каламбет М.С.
Підчас дня відкритих дверей учасників турнірів нагороджено похвальними грамотами від факультету, а найкращих учасників цих турнірів було нагороджено спеціальними грамотами та призами від журі.
З вітальним словом до учасників та переможців турнірів виступив радник голови ХОДА з суспільно-політичних питань Трубчанов В. М.. Щодо діяльності та умов вступу на факультет школярів та їхніх вчителів проінформував заступник декана факультету РБЕКС Думін О. М. Пізніше учням було продемонстровано цікаві фізичні експерименти від студентів та співробітників факультету РБЕКС.

Фотографії заходу.

CARRIERS.png

Напишіть відгук