«

»

Apr 10

Футзал – кубок ректора

minifootball
8 квітня у спорткомплексі ХНУ ім. В.Н.Каразіна відбувся фінал щорічного кубка ректора з футзалу. У фіналі збірна нашого факультету зустрілася зі збірною командою юридичного факультету.
У складі нашої команди в грі прийняли участь Моспан Владислав (група РР-31), Абакшин Даніїл (група РР-43), Пугач Євген (група РР-22), Гололобов Богдан (група РР-44), Ларіонов Кирил, Богдан Олексій, Грезнєв Олексій (група РР-46).
З перших секунд гри студенти нашого факультету захопили м’яч до своїх ніг і розпочали обстріл воріт противника. Лише завдяки своєму воротарю юристи досить довго залишали свої ворота сухими. Але наприкінці першого тайму рахунок було відкрито: гол забив Владислав Моспан. У другому таймі наша команда продовжила добивати супротивника. Солірував Моспан: він постійно обігравав по декілька юристів і добре обігравався з Абакшиним. Невдовзі Владислав забив другий м’яч, а наприкінці матчу до воріт юристів потрапило ще 5 голів. Наш воротар протягом матчу майже не вступав до гри.
Остаточний рахунок матчу 7:0. Три голи на рахунку Моспана В., два голи забив Гололобов Б., та ще по разу відзначились Богдан О. та Пугач Є.
Вітаємо наших футболістів з перемогою та бажаємо їм подальших успіхів!
Грамота

Напишіть відгук