«

»

Sep 20

Вітаємо перший курс 2019 года!

1stcourse

З 1 вересня наш факультет гостинно відчинив свої двері перед першокурсниками. У цьому році на перший курс нашого факультету надійшло 61 осіб. Заслуговують на увагу відгуки першокурсників про факультет:

Арсеній Нерод:

«Коли я вже поступив на спеціальність «Радіофізика, біофізика та комп’ютерні системи», то в моїй душі була частка сумніву з приводу того, чи правильний вибір я зробив. Але вже з першого дня зрозумів, що ні в чому не помилився. Атмосфера факультету настільки привертає до себе, що з першої хвилини відчуваєш себе як вдома.
Коли почався навчальний процес, то я остаточно переконався в тому, що ця спеціальність дійсно моя. На перший момент здається, що вчитися складно. Але якщо прикласти до навчання зусиль, то не виникатиме жодних труднощів».

Артем Хричов:
«Вступати на факультет РБЕКС я вирішив ще в 9-му класі. Але я і не міг уявити, що стану першаком не тільки універу але і в освоєнні НОВОЇ програми навчання на факультеті! Адміністрація робить все можливе, щоб після закінчення навчання ми не тільки володіли систематичними знаннями, а й змогли реалізувати себе на сучасному ринку праці. А позиція викладачів мене здивувала і порадувала одночасно: Неважливо з якими знаннями ви прийшли, головне з якими знаннями ви закінчите навчання».

Олександр Горюнов:

«Найбільше враження на мене справило велич цього старовинного будинку, дивлячись на яке бере гордість, що ти вчишся саме тут, адже університет як нова книга, тільки з невеликим вступом “напуттям”.
Особливу роль в цій книзі грають викладачі, які з кожним днем ​​дають нам натхнення, щоб ми навіть по закінченню цього університету могли продовжувати писати цю книгу, тільки з іншого глави».

Напишіть відгук