«

»

Mar 10

Олімпіада за додаткові бали

Всеукраїнська олімпіада Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна з фізики

olimpiad
У 2020 році в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна було проведено Всеукраїнську олімпіаду з фізики для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.
До участі в Олімпіаді допускалися особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в навчальний рік проведення Олімпіади.
Олімпіада складалася з двох турів заочного (дистанційного) та другого.
Термін проведення заочного (дистанційного) туру: з 10 березня 2020 року по 12 квітня 2020 року.
Результати заочного туру доступні за посиланням. До другого туру було запрошено учасників, які отримали не менше ніж 75 балів в заочному турі.
Другий тур Олімпіади відбувся 23.05.2020 у дистанційному режимі. Результати другого туру доступні за посиланням. Термін подачі апеляцій: з 25.05.2020 по 28.05.2020.
Переможцям Олімпіади нараховуються додаткові 20 балів до зовнішнього незалежного оцінювання з фізики при розрахунку конкурсного бала в університеті. Зокрема, додаткові бали додаються при вступі на спеціальності факультету РБЕКС: 105 “Прикладна фізика та наноматеріали” (Освітня програма “Радіофізика, біофізика та комп’ютерні системи”) та 153 “Мікро- та наносистемна техніка” (Освітня програма “Біомедична електроніка та комп’ютерні системи”). Навчальну програма за цими спеціальностями модернізовано (подробиці дивись за посиланням).

Телефон для довідок +38 066 88 49 931 Легенький Максим Миколайович.

Напишіть відгук